alle kategorier
EN

Nyheder

Fordele og felter ved HDPE vandforsyningsrør

Tid: 2021-07-28 Hits: 11

Mange kunder køber HDPE vandforsyningsrør. På det tidspunkt vidste de ikke for meget om dets fordele. Jeg har lige købt blindt i henhold til designtegningerne. I dag har jeg sorteret fordelene ved HDPE vandforsyningsrør og delt med dig. HDPE vandforsyningsrør ekstruderes ved hjælp af PE100/PE80 polyethylen med høj densitet som råvarer i stedet for traditionelle galvaniserede rør, hvilket skaber en ny verden inden for vandforsyningsområdet. HDPE vandforsyningsrør har følgende 7 fordele:

2

1. Høj styrke, fremragende modstandsdygtighed over for miljøspændingsrevner og god krybebestandighed;

2. God sejhed, fleksibilitet, stærk tilpasningsevne til ujævnt fundament og forskydning og kan modstå barske miljøer som jordskælv og tyfoner;

3. Det har god vejrbestandighed (herunder UV-modstand) og langvarig termisk stabilitet;

4. Korrosionsbestandighed, ikke behov for anti-korrosionsbehandling, lang levetid;

5. Den indvendige væg er glat, vandstrømningsmodstanden er lille, cirkulationskapaciteten er stor, og konstruktionsomkostningerne gemmes;

6. God slidstyrke og antislid;

7. God slagfasthed ved lav temperatur, som sikkert kan påvirkes i temperaturområdet -20 ~ 40 ℃;

På grund af så mange fordele er anvendelsesområdet for pe vandforsyningsrør nu bredere og bredere. Jeg tror, ​​at tendensen med pe vandforsyningsrør vil være ustoppelig i fremtiden!

Hvad er anvendelsesområderne for HDPE vandforsyningsrør?

1. Urban ledningsvandsledningssystem.

2. Drikkevandsledninger i by og land.

3. Materialer og flydende transportledninger inden for kemiske, kemiske fibre, fødevarer, skovbrug, trykning og farvning, farmaceutisk, let industri, papirfremstilling, metallurgisk og andre industrier.

4. Landbrugsvandingsrør.

5. Beskyttende ærmer til post- og telekommunikationslinjer og strømledninger.

6. Rørledning til minemørtel.

7. Beskyttende ærmer til post- og telekommunikationslinjer og strømledninger.

Karakteristika og anvendelse af PPR -plastrør og emner, der kræver opmærksomhed

Med forbedringen af ​​menneskers levestandard, bevidsthed om miljøbeskyttelse og sundhedsmæssige bekymringer er en grøn revolution inden for byggematerialebranchen skudt i gang inden for vandforsyning og dræning. Ifølge et stort antal vandkvalitetsovervågningsdata ruster koldgalvaniserede stålrør generelt efter mindre end 5 års levetid, og jernlugten er alvorlig. Beboerne klagede til regeringsdepartementerne efter hinanden og forårsagede en slags socialt problem. Sammenlignet med traditionelle metalrør har plastrør karakteristika som let vægt, korrosionsbestandighed, høj trykstyrke, sanitet og sikkerhed, lav vandstrømsmodstand, energibesparelse, metalbesparelse, forbedret bomiljø, lang levetid og bekvem installation. Begunstiget af ingeniørmiljøet og indtager en meget vigtig position og danner en ustoppelig udviklingstendens.